Digitaal dessin ontwerpen is een bestaande vakopleiding. Als ik zie wat je er leert besef ik dat het precies dingen zijn die ik tegenwoordig doe.
Stel, ik ben nu achttien, zou ik dan voor deze opleiding kiezen? Dat is een zinloze vraag maar wel leuk om over na te denken.
Toen ik echt achttien was hield ik me helemaal niet bezig met dessins en de interieurbranche. Bovendien, digitaal bestond nog niet. Ik koos destijds voor een brede opleiding voor persoonlijke ontwikkeling in de beeldende kunst. Of ik daar uiteindelijk mijn brood mee kon verdienen vroeg ik mij geloof ik geen seconde af.

Maar goed, nog één keer de verfcirkel dessins en daarna heb ik het er niet meer over.
Ik wilde nog iets groens en zo kwam ik op deze.


* De foto met de grijze kat heb ik niet zelf gemaakt. Hij is van Bumiputra en ik vond hem op Pixabay.

>>>