Hoera, dit blog bestaat 10 jaar

In maart 2010 begon ik met een fotoblog. Toen noemde ik het ELKE DAG.
Deze maand bestaat het blog 10 jaar. Vandaag vieren we het met een terugblik.
Maar eerst even dit:

Op 2 februari ging mijn stukje over het palindroom. Lees dat eerst. Dit jubileumstuk is namelijk het vervolg.

Heb je het gelezen? Hier gaat het verder…

Pling!

Ineens valt het kwartje. Het spiegelen dat ik vaak doe met (stukjes van) foto’s…
Palindromen!
Even zoeken in het archief van tien jaar bloggen.
O het zijn er zoveel. Ik kies een serie die ik destijds heb gemaakt van New York foto’s.Empire State buildingGreyhound busIn de pasruimte bij Macy’s.Een schilder wit de Oculus van het World Trade Center Transportation HubVanuit het vliegtuigSkyline vanaf de Brooklyn BridgeHotelkamer


Op straat in ManhattanDe entreehal van Macy’s.
Tot zover New York.De afgelopen tien jaar heb ik nog veel meer palindromen gemaakt. Van veel van de onderstaande foto’s staat het origineel op dit blog.
Wel grappig dat ik pas sinds vandaag de term palindroom eraan verbind. Er nooit eerder zo over nagedacht. Ik ben meer van het kijken ;)Op een balkon. Je ziet de olijfboom van de buren door de matglazen afscheiding.Stukje van het hek bij de tennisbaan. De achtergrondkleur is van het gravel.Tibetaanse gebedsvlaggen.Vier wasknijpers.Ingeklapte parasol.Eieren op fluweel.Mijn verfoverhemd is een soort bloem geworden.De maan, een vogel, een lantaarnpaal.Vier paar ogen.Vlierbloesem.Verfrommelde Belastingdienst envelop.Paperclips. Op de originele foto staan er vier.Stapel tijdschriften.Veertje uit een balpen.


Zelfportret, weerspiegeling in het stoffige beeldscherm van de iMac.

>>>